Aankondiging van advertenties met betrekking tot EcoSlim, een zogenaamd afslankproduct verscheen op Facebook met mijn beeld en naam

Deze week is een van de populairste Facebook gesponsorde publicaties verschenen die een zogenaamd wonderbaarlijk afslankproduct, genaamd EcoSlim, promoot. Ze hebben mijn beeld (foto' s) en naam gebruikt zonder mijn toestemming. Wanneer u de volledige informatie van de advertentie raadpleegt, verschijnt er een pagina waar ze een vals interview hebben geschreven met Pierre Dukan en ze bevestigen ook dat ik een bepaald product heb aanbevolen in een televisieprogramma.

Dit alles is natuurlijk absoluut onjuist. Na het grote aantal mensen dat contact met mij heeft opgenomen om mij te vragen en te waarschuwen voor deze advertenties, heb ik ingezien dat het bereik groot is en ik heb besloten om deze post te schrijven. Hieronder ziet u een beeld van het interview zodat u kunt zien waar het om gaat:

Ik denk dat het probleem niet alleen de schade is die dit soort publicaties kan veroorzaken in mijn beroepsimago, maar dat het ook bedoeld is om mensen te bedriegen en verontschuldigingen te bieden voor zeer ernstige ziekten zoals anorexia. Daar moeten we een einde aan maken.

Allereerst wil ik laten vastleggen dat ik reeds een klacht heb ingediend bij de bevoegde instanties en dat de zaak in handen is van mijn advocaten.

Ten tweede wil ik iedereen vragen om hulp bij het verwijderen van deze berichten via Facebook. Om dit te doen zou ik iedereen die een publicatie als deze op zijn Facebook ziet en mij wil helpen, willen vragen het volgende te doen:

Met deze link kan ik u vragen om de advertentie te verwijderen, omdat deze in strijd is met de rechten en verantwoordelijkheden van Facebook.

Op dit moment ben ik erin geslaagd om één advertentie te verwijderen, maar deze verschijnen elke dag van verschillende pagina' s. Ik zal alle adressen/adressen doorsturen die u mij stuurt om verwijderd te worden.

Tot slot wil ik erop wijzen dat ik en mijn team van diëtisten - voedingsdeskundigen zijn tegen het gebruik, de promotie en de verkoop van dit soort "afslankende" producten. Ik wil benadrukken dat we dagelijks werken aan voedselvoorlichting en onze patiënten leren om volgens hun behoeften te eten via natuurlijk en zo onbewerkt mogelijk voedsel. Onze filosofie is het tegenovergestelde van wat u kunt lezen in deze internetadvertenties.

Hartelijk dank aan u allen voor uw hulp en steun.

Eco Slim

Bestel vandaag en krijg een gratis zending en een tevredenheidsgarantie.

50% Alleen vandaag!

Be the first to comment on "Aankondiging van advertenties met betrekking tot EcoSlim, een zogenaamd afslankproduct verscheen op Facebook met mijn beeld en naam"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*